POLITYKA PRYWATNOŚCI

  1. Składając zapytanie drogą mailową wyrażasz zgodę na przekazanie nam swoich danych osobowych oraz na ich przetwarzanie dla przygotowania oferty. Podanie danych osobowych oraz zgoda na ich przetwarzanie są niezbędne do realizacji umowy.
  2. Twoje dane osobowe są chronione tajemnicą zgodnie z art 13. pkt 1 ppk3. ustawy z dnia 22 maja 2003r o pośrednictwie ubezpieczeniowym (Dz.U. 2003 nr 124 poz. 1154) oraz przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133 poz. 883 ze zm.) w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osób trzecich.
  3. Masz prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania i usuwania.
  1. Za pomocą naszej strony internetowej oraz aplikacji mobilnej nie zbieramy żadnych danych osobowych, wyłącznie dane statystyczne.
  2. Nasza strona internetowa wykorzystuje Cookies - informacje zapisywane przez serwer strony internetowej na komputerze użytkownika, które serwer może odczytać przy każdorazowym połączeniu z tego komputera. Cookies dostarczają danych statystycznych o ruchu użytkowników i korzystaniu przez nich z poszczególnych elementów strony internetowej. Użytkownik może w każdej chwili wyłączyć w swojej przeglądarce opcje przyjmowania Cookies.
  3. Polityka prywatności wchodzi w życie z chwilą opublikowania i może zostać zmieniona w celu jej sprecyzowania.

Szkody - pomocna aplikacja

Nasza darmowa aplikacja, stworzona specjalnie na nieprzewidzianą okoliczność kolizji lub wypadku,
pomoże każdemu w dopełnieniu formalności związanych ze zdarzeniem drogowym.
Aplikacja dostępna jest do pobrania w serwisie Google Play.